KUNDTJÄNST 0303-24 56 70
B2B WEBSHOP
Starfelt Company AB

Referenser

Restaurang Tvåkanten i Göteborg
Restaurang Tvåkanten i Göteborg Restaurang Tvåkanten i Göteborg Restaurang Tvåkanten i Göteborg

Restaurang Tvåkanten i Göteborg

Den välkända Restaurangen Tvåkanten i Göteborg uppdaterade sin ljudanläggning med produkter ifrån Audac.

Ljudet är fördelat över oberoende zoner med hjälp av Audacs zonemixer MTX48, där kan personalen själv välja ljudkälla och volym för varje rum via väggpanelerna MWX45. Högtalarna är Audacs Xeno6 toppar, SX408 subbar och drivs med Audacs DSP-steg SMQ750.

Sjömagasinen Hudiksvall

Sjömagasinen Hudiksvall

De K-märkta Sjömagasinen i Hudiksvall är ljussatta med med de IP67-klassade Iluminarc Ilumiline Inground TRI-12IP armaturerna, och styrs med en Ilumicode Adresser.

O Leary´s Kista
O Leary´s Kista O Leary´s Kista

O Leary´s Kista

Denna nöjesmetropol i Kista Galleria Stockholm har förutom restaurang, en riktigt stor bowling-anläggning samt en gokart-bana på 4000m2. Mycket ljud från Audac är installerat både som förgrund- och bakgrundsljud (processat av Xilica). LED-belysning, både statiskt och rörligt från Chauvet och LEDJ.

Efterlyst / TV3

Efterlyst / TV3

När studiodekoren i TV-programmet Efterlyst skulle förnyas, så blev det den flimmerfri LED-tejp och drivers från LEDJ som fick bli pricket över i:et.Klädkedja

Klädkedja

En välkänd klädkedjas alla butiker i norden, får en modern och lättanvänd ljudanläggning som smälter väl in med övrig butiksinteriör. Kontinuerlig drift under all affärstid. Högtalare och elektronik från Audac, kablage från Procab och Bostrom Cables.

ICEHOTEL i Jukkasjärvi: ICEHOTEL 365
ICEHOTEL i Jukkasjärvi: ICEHOTEL 365 ICEHOTEL i Jukkasjärvi: ICEHOTEL 365 ICEHOTEL i Jukkasjärvi: ICEHOTEL 365

ICEHOTEL i Jukkasjärvi: ICEHOTEL 365

Det världskända och första hotellet av snö och is har nu också öppnat ICEHOTEL 365 som har öppet året runt. Under sommarhalvåret kyls det ned av midnattssolen, och tack vare ett energiöverskott från solcellerna kompletteras drivningen av befintliga byggnader som restauranger, kontor och varma rum.

Ljudanläggningen i denna speciella miljö består av högtalare från Audac som är speciellt designade för användning utomhus. Anläggningen är uppdelad i 6 ljudzoner, inkluderat konferensaläggningen och isbaren. Hjärtat i denna ljudinstallation är Audacs matrismixer M2 och flerkanals slutsteg som uppfyller ljudbehovet.

Under ISE-mässan och på Audac´s distributörsmöte och prisutdelningevent tilldelades Starfelt och Matti Eklund AB Design Intergration Awards of the Year för installationen på det nya ishotellet i Jukkasjärvi.

Pier 16 Hotel & Restaurang
Pier 16 Hotel & Restaurang Pier 16 Hotel & Restaurang

Pier 16 Hotel & Restaurang

Pier 16 ligger precis vid vattnet i Gåshaga, Lidingö. Inför nyinvigningen rustades restaurangen och konferenslokalen upp med ett nytt fräscht 100V system med diskreta högtalare ifrån Audac.

Frikyrka

Frikyrka

Olika miljöer ställer olika krav... I denna frikyrka installerades bl.a Chauvet SlimPAR Pro Tri och Colorband PIX för infärgning, inramning och present-ation. Förutom låg effekt-förbrukning så är LED-armaturerna fläktfria och arbetar helt tysta under drift och är också flimmerfria för bildupptagning.

Grand Hotel Vinterträdgården
Grand Hotel Vinterträdgården

Grand Hotel Vinterträdgården

Den anrika festsalen Vinterträdgården  från början 1900-tal på Grand Hotel i Stockholm har LED-ljus för infärgning som såväl variabelvitt ljus från Chauvet Lighting, som skapar makalös stämning för varje event.

C-More

C-More

C-More (f.d. Canal +) har en ny TV-studio som hade premiär när Elitserien i Hockey drog igång. Belysningen av studiodekoren består av ett 70-tal flimmerfria LED-armaturer från Chauvet.