Contacta slingförstärkare, V-Pro serien för hörslinga

Contactas serie med slingförstärkare V-Pro serien, är anpassade för mellanstora- till stora lokaler och ytor där det finns behov för hörhjälp/hörslinga.

Utöver sin höga effektkapacitet, både manuell + inbyggd guidad ”loop-set up” och sitt lättnavigerade gränssnitt, så har V-Pro serien ett par andra funktioner som underlättar drift/underhåll:

Remote-monitoring

En V-Pro slingförstärkares alla funktioner / användargränssnitt (displayen) kan nås på distans med en laptop, via ett lokalt nätverk (LAN). (Det förutsätter givetvis att slingförstärkaren ansluts till ett LAN vid montering).

Denna funktion finns för att underlätta och spara servicetid när slingförstärkaren inte är installerad i installatörens närområde, förstärkare och slinga inte finns i samma rum/våning/yta, eller att man hellre föredrar en annan kontrollyta än den fysiska displayen.

För att kunna nå slingförstärkaren på distans, välj ”Remote Monitoring” på slingförstärkaren: Slingförstärkarens IP-adress visas då. Spar adressen och skriv sedan in den IP-adressen på din externa skärm för att få åtkomst. Tryck på ”Connect” när frågan kommer. Ange ”root” som lösenord när du uppmanas till det.

Contacta Dashboard + e-mail alert

Contacta Dashboard är en moln-baserad samlingsplats för bl.a V-Pro förstärkare. Via Contacta Dashboard kan man underlätta mycket annat än bara distansövervakning. Det finns möjlighet att bl.a. lägga in två e-mail adresser kopplat till respektive slingförstärkare (valbart, t.ex. användaren och installatören) som får ett mail automatiskt, ifall någonting händer med slingförstärkaren eller t.ex avbrott/urkoppling på den fysiska hörslingan.

Övervakning & logg

Via Contacta Dashboard så kan du som installerat V-Pro förstärkare (eller HLD9 + RMM1 i kombination) också övervaka status, aktivitet och händelser på alla sina installerade (och registrerade) och LAN-anslutna V-Pro slingförstärkare på ett snabbt och enkelt sätt, oavsett var och när de är installerade.

Väljer du att installera Contactas V-Pro serie, så registrera ett eget konto på Contacta Dashboard. https://www.contactadashboard.com/

Mer information och produktöversikt för V-Pro serien finner du på Contactas hemsida.

V22a Pro (Slingförstärkare, segment)
V34a Pro (Slingförstärkare, segment)
V34 Pro (Slingförstärkare, perimeter)

Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Behöver du support?

Kontakta oss! vårt starteam hjälper dig

Kontakta oss med vilken fråga du en har.

Den här webbplatsen använder cookies för att göra din kundupplevelse bättre. När du fortsätter att använda webbplatsen godtar du vår användning av cookies. Om du vill ha mer information besök vår sida om Cookies & Intergritetspolicy