Hjälp att välja rackskåp med eller öppen rackram

Jämförelse mellan rackskåp med eller öppen rackram

Tabellen nedan går att sortera mellan olika kategorier.

Tips!

• 1 höjdenhet = 1,75 tum = 44,45 mm. Benämns HE (HöjdEnhet) och U (Units), i Nordamerika RU (Rack Units).
  • Fullrack bredd 19 tum = 482,6 mm.
  • Halvrack bredd 10,5 tum = 266,7 mm ELLER bredd 9,5 tum = 241,3 mm.
  VäggGolvBordHjulRamSkåpJust.djupUtragbartSvängbartMonterade1Glasdörr2
DPR-xxx[icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""] 4
EPR-xxx[icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""]
GPR-xxx[icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""]
HPR-xxx[icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""]
NPR-xxx 3[icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""]
OPR-xxxA[icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""] 5
PR-xxx[icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""]
SPR-xxx[icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""]
TPR-xxx[icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""]
WPR-xxx[icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""][icon name="check" class="" unprefixed_class=""]

1 Levereras monterade eller omonterade.

2 Glasdörren med lås.

3 Halvrack 9,5" / 10,5".

4 Justerbar 56-102cm.

5 OPR3-xxA Justerbar 30-45cm. OPR5-xxA Justerbar 50-80cm.

Dela på print
Dela på email
Dela på facebook
Dela på whatsapp

Behöver du support?

Kontakta oss! vårt starteam hjälper dig

Kontakta oss med vilken fråga du en har.

Den här webbplatsen använder cookies för att göra din kundupplevelse bättre. När du fortsätter att använda webbplatsen godtar du vår användning av cookies. Om du vill ha mer information besök vår sida om Cookies & Intergritetspolicy