RGBAW ”nyanskarta”

RGBAW-Colour-mixing-chart:

Med den här ”nyanskartan” går det lite enklare och snabbare att blanda fram mer specifika pasteller, nyanser eller färgvarianter. Bra för att t.ex. matcha en kunds företagslogga, eller simulera andra svåra nyanser som annars mest framträder tydligt på en bildskärm.

Chauvet DJ SlimPar Pro H-USB V2 har RGBAW + UV (Hex-LEDs) för unik och specifik färgsättning.

Tabellen är framtagen för statiska LED-armaturer med RGBAW (Penta) eller RGBAW+UV (Hex) LED:ar.

Credit till Mr. Ben Stowe, NLFX Professional, USA

Dela på print
Dela på email
Dela på facebook
Dela på whatsapp

Behöver du support?

Kontakta oss! vårt starteam hjälper dig

Kontakta oss med vilken fråga du en har.

Den här webbplatsen använder cookies för att göra din kundupplevelse bättre. När du fortsätter att använda webbplatsen godtar du vår användning av cookies. Om du vill ha mer information besök vår sida om Cookies & Intergritetspolicy